FAQ
Hoe moet ik chocolade bewaren?
- Chocolade bewaart u het liefst in een droge ruimte.
Temperatuur liefst rond de 18 graden Celsius.
Daarom plaatst u de chocolade in een gesloten kast, uit de buurt van een verwarming of de zon.
Plaatst u de chocolade niet in de koelkast!
De koelkast is zeer vochtig. Dit heeft een negatief effect op het uiterlijk, smaak en geur van chocolade.
Hoe lang is chocolade houdbaar?
- Mits goed opgeslagen is chocolade 1 jaar houdbaar.
Dit geldt voor de producten zonder vulling: massieve chocolade, zoals tabletten en holle figuren zoals hazen en eieren.
Bonbons met pralinévulling zijn 3 maanden houdbaar.
Kan ik de chocolade versturen?
- Chocolade kunt u versturen. Houdt er rekening mee, dat chocolade een kwetsbaar product is.
Chocolade kunt u niet in een enveloppe, of bubbel-enveloppe versturen.
Verstuur chocolade in een stevige (verzend-)doos, liefst met bubblefoam beschermd.
Verstuur individuele chocolade liefst naar een postbus adres.
Wat is de levertijd voor een nabestelling?
- Indien de gietvormen of clichés van uw logo eenmaal gemaakt zijn, is de levertijd ca. twee weken na bestelling.
Wanneer begint chocolade te smelten?
- De chocolade die wij leveren begint te smelten bij 30 graden.