Bedrukte koekjes

Koekjes laten bedrukken is een prima manier om uw bedrijf of merknaam te promoten. U kunt deze koekjes serveren aan uw gasten en klanten tijdens een bezoek aan uw bedrijf. Maar u kunt ze natuurlijk ook inzetten als promotiemateriaal tijdens een product presentatie of een beurs. Door het aanbieden van lekkere koekjes brengt u uw naam op een leuke en aantrekkelijke manier onder de aandacht. Het geeft ook aan dat u uw klanten serieus neemt, door ze iets lekkers aan te bieden waar aandacht aan is besteed. Dat komt een stuk beter over dan een grootverpakking koekjes bestellen bij de groothandel of supermarkt.

Diverse opties voor bedrukte koekjes
Wilt u koekjes laten bedrukken dan kunt u kiezen uit verschillende opties. De populaire mini-stroopwafeltjes zijn in trek bij zowel binnen- als buitenlandse gasten. Omdat stroopwafels typisch Nederlands zijn, willen vooral Amerikanen ze graag meenemen voor thuis. U kunt zelfs een blik stroopwafels aanbieden met een wikkel voorzien van uw logo als promotiemateriaal. Ook hebben we heerlijke chocolate chip cookies in ons assortiment, vooral in Engeland populair maar ook hier in Nederland erg gewaardeerd.

Serveer iets bijzonders bij de koffie
Wilt u iets bijzonders serveren bij de koffie, kies dan voor onze heerlijke logokoekjes in flowpack. U kunt deze flowpacks laten bedrukken met uw logo om er een persoonlijke touch aan te geven. Op deze manier brengt u uw bedrijfs- of merknaam nog eens extra onder de aandacht. Een prima promotie als u op een beurs staat of tijdens een bedrijfs- of product presentatie. Laat uw bedrijfslogo lekker smaken bij de koffie of thee.

Chocolate Chip Cookies

Vanaf 2500 st incl. 1-kleur bedrukking.

Mini stroopwafels in witte flowpack met FC bedrukking

Vanaf 500 st incl. FC bedrukking.

Koffiekoekjes 6,7 gr in flowpack

Vanaf 3000 st incl. 1-kleur bedrukking.

Koffiekoekjes 6,7 gr in flowpack met FC all overbedrukking

Vanaf 3000 st incl. Full-colour bedrukking.

Koeken op maat

Embossed koekjes

Vanaf 2500 st 

Energy reep groot

Vanaf 500 st incl. FC bedrukking.

Davelaar koeken in hoog rond blik

Vanaf 250 st incl. FC bedrukking.

Blik met koekjes met logo bedrukking op deksel

Vanaf 250 st incl. FC bedrukking.

Blik stroopwafels met FC bedrukking wikkel rondom

Vanaf 250 st incl. FC bedrukking.