Paasbonbons

Met Pasen wordt er traditioneel veel chocolade gegeten. Paaseitjes zijn daarbij erg populair, maar wellicht wilt u eens wat anders dan de standaard traktatie met Pasen. Dan kunt u uw medewerkers of relaties verrassen met mooi verpakte paasbonbons van Holland 4 You Chocolade. U kunt kiezen uit diverse feestelijk verpakte luxe paasbonbons of per kilo verpakte luxe paasei bonbons die u eventueel zelf kunt inpakken om cadeau te geven.

Vanaf € 2,85

Paas bonboneitjes 100 gr in zakje

Lekkere Paas bonboneitjes 100 gr in zakje gelsoten met chic lint

Vanaf 50 st

Vanaf € 4,20

Paasbonbons 4 st in Paasdoos

Gengde Paasbonbons 4 st in Paasdoos

Vanaf 50 st

Vanaf € 6,95

Paasbonbons 250 gram in luxe geschenkdoos

Paasbonbons 250 gram in luxe geschenkdoos.Vanaf 25 st
Vanaf € 19,30

Paas bonboneitjes assorti 1 kg

Paas bonboneitjes assorti 1 kg. Vanaf 3 Kg te bestellen
Vanaf € 25,80

Paasbonbons luxe assorti 1 Kg

Top kwaliteit Belgische paasbonbons verpakt in uitdeeldozen.

Vanaf 2 Kg, bestelhoeveelheden per 2 kg, dus 2, 4, 6 etc

Geef uw bedrijf extra aandacht met heerlijke paasbonbons

Pasen is een prima gelegenheid om uw relaties wat extra aandacht te geven. Stuur ze een fraaie paasattentie met bonbons van Holland4You-Chocolade.nl om uw waardering voor deze klant te onderstrepen. U kunt de paasbonbons in ons assortiment laten verpakken met een kaartje met uw bedrijfsnaam of logo en een paaswens. Dit geldt uiteraard ook als u paasbonbons bestelt voor uw medewerkers. Daarnaast zijn de heerlijke bonbons voor Pasen natuurlijk ook prima geschikt om bij de koffie of thee te serveren als u gasten ontvangt, of om uitnodigend neer te zetten op de balie van de receptie.

Heerlijke paasbonbons van topkwaliteit

Bestel nu bij Holland 4 You Chocolade heerlijke paasbonbons van uitstekende kwaliteit. Proef hoe echte chocolade met heerlijke vulling hoort te smaken en geef deze lekkernij ook aan uw zakelijke relaties. Bestelt u een grotere hoeveelheid? Neem dan vooraf contact met ons op zodat wij u een passende offerte kunnen sturen. Bestelt u uw paasattenties tijdig, zo kunnen wij ervoor zorgen dat u deze ruim voor de Paasdagen in huis heeft.