Aanlevering artwork

Het artwork voor het bedrukken van chocolade artikelen zoals chocolade wenskaarten, chocolade repen, chocolade wikkels, chocolade tabletten, logochocolaatjes, fotoprint bonbons, chocolade schilderijen, logokoekjes of wikkelchocolaatjes dient als gevectoriseerd .ai of .eps bestand te worden aangeleverd. Full colour cacao bedrukking is mogelijk.

Het artwork kunt vanaf bijgaand formulier uploaden of anders per mail naar info@holland4you.nl toezenden. Bij voorkeur het bestand aanleveren welke gemaakt is met Adobe Illustrator 10.0, Corel Draw 9.0 of Photoshop 6.0 geschikt voor PC.

Gebruikte lettertypes / fonts etc aan het bestand toevoegen en toegpepaste kleuren aangeven in PMS kleuren.

Om font problemen te voorkomen; de fonts separaat van de afbeelding leveren en de tekst naar letter contouren omzetten. Indien het u niet lukt om het artwork als gevectoriseerd .ai of. eps aan te leveren, dan hebben wij voor u de mogelijkheid om uw JPG, BMP, of TIFF bestanden indien mogelijk gratis te laten vectoriseren tot een geschikt .ai of .eps bestand.

Na ontvangst van uw opdracht en aanlevering artwork ontvangt u van ons binnen 2-3 dagen een digitale proefdruk per mail. U heeft dan de mogelijkheid e.e.a. grondig te controleren en eventueel kleine wijzigingen aan te brengen.