Logochocolaatjes

Chocolaatjes met logo zijn prima geschikt om uw bedrijfsnaam extra onder de aandacht te brengen. U kunt ze los bestellen maar ook per meerdere stuks verpakt in een luxe geschenkverpakking. Los kunt u deze logochocolaatjes bijvoorbeeld prima gebruiken als u een horecagelegenheid heeft. Serveer ze bij de koffie of thee of presenteer ze als give away bij het afscheid aan de deur van uw gasten.

Logochocolaatjes voor de promotie van uw bedrijf
U kunt uw bedrijf prima promoten met de smakelijke logochocolaatjes van Holland4you-chocolade.nl. Het logo wordt aangebracht in een dun suikerlaagje en kan bestaan uit uw logo, uw bedrijfsnaam of een tekst naar keuze. Dit laatste maakt deze logochocolade ook prima geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals een bedrijfsjubileum, een huwelijk of een bedrijfsopening. De logochocolaatjes worden gemaakt van uitstekende kwaliteit Belgische chocolade en u heeft uw bestelling al binnen enkele weken in huis.

Bestel nu gepersonaliseerde logochocolaatjes
Wilt u ook iets bijzonders presenteren aan uw gasten of klanten? Bestel dan bij Holland4You-chocolade.nl heerlijke logochocolaatjes met uw logo of persoonlijke tekst. Uw afbeelding wordt indien nodig gratis gevectoriseerd en u ontvangt vooraf een proefdruk. U komt uitstekend voor de dag met deze bijzondere chocolaatjes die nergens anders dan alleen binnen uw bedrijf worden uitgedeeld. Een prima manier om uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Dankzij de meerstuks geschenkverpakkingen kunt u deze grappige logochocolaatjes ook weggeven als presentje aan uw klanten en relaties of aan medewerkers  tijdens een bijzondere gelegenheid. Laat uw naam lekker smaken!

  • Algemeen : 
  • Opdruk : fotokwaliteit in suikeroplossing
  • Afmetingen logochocolaatje : 45 x 35 x 3 mm
  • Houdbaarheid : 12 maanden
  • Levertijd : 2-3 weken
  • Prijzen zijn excl. btw
  • Besteleenheid 30 stuks per carton
Vanaf € 0,18

Logochocolaatjes 5 gr. met opdruk per stuk verpakt

Logochocolaatjes 5 gr. van versgemaakte Belgische chocolade met opdruk per stuk verpakt in cellofaantje

Vanaf 1800 st

LChoc
LC-2001
8785276042894
Levertijd:ca. 2 weken
Vanaf € 3,85

Logochocolaatjes 6 st in geschenkdoosje

6 stuks Logochocolaatjes 5 gr. van versgemaakte Belgische chocolade met opdruk in Candy card doosje

Vanaf 150 st

LChoc
LC-1001
8785276042900
Levertijd:ca. 2 weken
Vanaf € 5,50

Logochocolaatjes 12 st in geschenkdoos

12 stuks Logochocolaatjes 5 gr. van versgemaakte Belgische chocolade met opdruk in Candy card doosje

Vanaf 120 st

LChoc
LC-1002
8785276042917
Levertijd:ca. 2 weken