Paaseischalen

Bent u op zoek naar een passend cadeau voor uw relaties ter gelegenheid van Pasen? Bekijk dan het mooie assortiment chocolade paaseischalen van Holland 4 You Chocolade. Stuk voor stuk fraaie schalen met heerlijke paaseitjes en paaschocolade van de beste kwaliteit. U kunt deze schalen bestellen voor uw medewerkers als paasattentie. Maar ook kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun externe relaties met Pasen een blijk van waardering te sturen in de vorm van een paasattentie van chocolade.


Een vrolijke attentie met Pasen
Pasen is een vrolijk feest. Ongeacht of u waarde hecht aan de religieuze oorsprong van Pasen is het een feest waarmee de lente en de zomer worden verwelkomd. Daarom is de kleur geel ook prominent aanwezig met Pasen. U kunt uw relaties of medewerkers verwennen met een heerlijke mand met paaseitjes. Hier kunt u een kaartje bij laten voegen met uw bedrijfsnaam en een paasgroet. Alle paasmanden met chocolade eitjes worden verpakt in doorzichtig cellofaan en zijn dus direct gereed om weg te geven.

Bestel tijdig uw paasattenties
Rond Pasen kan het wat drukker zijn met bestellingen. Wilt u ervan verzekerd zijn dat u de paasattenties voor uw relaties op tijd in huis heeft dan adviseren wij u om deze tijdig te bestellen. U kunt het paasassortiment het gehele jaar door bestellen en de chocolade is voor langere tijd houdbaar. U kunt voor een grotere bestelling ook vooraf een offerte aanvragen, wij kunnen u in dat geval vaak een aantrekkelijk aanbod doen. Heeft u vragen over een product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  • Algemeen :
  • Levertijd : 1 week

Paaseischaal gevuld 300 gram

Vanaf 10 st

Paasei schaal gevuld 430 gram

Vanaf 10 st

Paaseischaal gevuld 625 gram

Vanaf 10 st

Luxe paasmand met paas chocolade 2000 gram

Leonidas Ei garni 1

Vanaf 48 st

Leonidas Ei garni 2

Vanaf 36 st

Leonidas Ei garni 3

Vanaf 24 st