Valentijn chocolade

Valentijn Chocolade
Valentijnsdag is van oorsprong de dag waarop je je stille liefde anoniem laat weten wat je gevoelens zijn. Op 14 februari is het echter ook de dag waarop geliefden die elkaar al wel hebben gevonden elkaar een cadeautje  geven om hun liefde te bevestigen. Maar u kunt er als bedrijf ook prima op inspelen. U kunt bij Holland 4 You Chocolade romantische cadeautjes bestellen om uw waardering aan uw klanten of medewerkers kenbaar te maken. Want behalve van de liefde is Valentijnsdag ook de dag van de vriendschap en in een bedrijf met een open cultuur kan dan een presentje op deze speciale dag prima.

Hartjes van chocolade
Natuurlijk moet het hartjes regenen op Valentijnsdag. De Valentijn chocolade van Holland4You-Chocolade.nl staat dan ook geheel in het teken van de liefde. Een mooie hartvormige doos met de lekkerste bonbons of hartvormige bonbons in een geschenkverpakking, u kunt het allemaal direct in onze webshop bestellen. Ook kunt u losse hartvormige bonbons bestellen die u kunt uitdelen bij een kop koffie of thee of in een sierlijke pot op de balie bij de receptie kunt neerzetten voor uw gasten. Een grappig Valentijndoosje met twee bonbons is leuk als presentje op het bureau van uw medewerkers op 14 februari, of om mee te geven aan uw klanten die op 14 februari een aankoop doen in uw winkel.

Bestel uw Valentijns chocolade nu direct bij Holland 4 You Chocolade
Wilt u uw medewerkers of uw klanten verrassen met een leuke attentie voor Valentijnsdag of voor een andere gelegenheid waarbij de romantiek een rol speelt? Bestel dan nu heerlijke Valentijn chocolade van prima kwaliteit. U kunt uw bestelling direct via de website aan ons doorgeven of eerst een offerte opvragen.

Hartjesbonbon in staniol

Vanaf 266 st

Valentijdoosje met 2 hartjesbonbons

Vanaf 100 st

Zakje gevuld met 200 gram hartjesbonbons

Vanaf 50 st

Velours met 1 hartjesbonbon

Vanaf 500 st

Veloursharten met 12 bonbons

Vanaf 25 st