Wikkelchocolaatjes

Wikkelchocolaatjes zijn scherp geprijsde kleine chocolaatjes in een wikkel met uw logo of tekst.  U kunt ze presenteren bij een kopje koffie of thee of tijdens een beurs in uw stand aanbieden aan de bezoekers. Doordat uw logo er in full colour op staat is het een prima manier om uw bedrijfsnaam op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Omdat het gaat om kleine chocolaatjes kunt u er zelfs de meest fanatieke Weight Watcher mee verleiden. Een ideale manier voor bedrijfspromotie die zeker zal worden gewaardeerd. Wikkelchocolaatjes in een pot op de balie van de receptie of in de directiekamer doen het ook altijd erg goed.

Breed toepasbare chocolaatjes
U kunt de heerlijke wikkelchocolaatjes natuurlijk ook bij andere gelegenheden presenteren. Tijdens een huwelijk of familiefeest bijvoorbeeld. Of u stuurt ze mee met een mailing als extra verrassing. Allicht dat het extra de aandacht trekt en wie weet levert het u een extra order of opdracht op. De wikkelchocolaatjes worden gemaakt van de beste kwaliteit chocolade en zijn lang houdbaar. Het is dus  geen probleem om er een grotere voorraad in één keer van te bestellen. De verpakkingen per doosje kunt u ook prima gebruiken als relatiegeschenk of onderdeel van het kerstpakket voor uw medewerkers.

Professioneel bedrukte wikkelchocolaatjes
U kunt uw bedrukte wikkelchocolaatjes direct online bestellen. Als uw fotobestand niet is gevectoriseerd dan doen wij dit kosteloos voor u. U ontvangt uw bestelling binnen enkele weken in huis. Voordat wij uw opdracht in productie geven sturen wij u per e-mail een proefdruk zodat u deze eerst kunt beoordelen.

Kortom Holland 4 you uw leveracier voor scherpgeprijsde wikkelchocolaatjes, chocolade carrées, napolitains en chocolade kaartjes. 

After Eight chocolaatje in bedrukt doosje

Vanaf 500 stuks

Napolitains 5 gr. vierkant chocolaatje

Vanaf 5000 stuks

Napolitains in bedrukt doosje

Vanaf 250 stuks

Wikkelchocolaatjes 5 gr.

Vanaf 3000 stuks

Wikkelchocolaatjes 10,5 gr.

Vanaf 3000 stuks

Wikkelchocolaatjes Carré 5 gr.

Vanaf 4680 stuks  Richtprijs € 0,13 p/st  Instelkosten € 125,00

Wikkelchocolade Kaartjes 7.75 gr.

Vanaf 12000 stuks  Richtprijs € 0,14 p/st  Instelkosten € 125,00

Chocotoff in bedrukt doosje

Vanaf 250 stuks

Toblerone in bedrukt doosje

Vanaf 250 stuks