Chocolade artikelen

Over ons

Holland 4 You VOF uit Volendam is leverancier van de lekkerste chocolade artikelen eventueel bedrukt met uw logo. Onze chocolade is UTZ certified en wordt wekelijks versgeproduceerd met de beste Belgische chocola van Callebaut. Voor de B2B markt leveren wij direct vanaf de fabrikant / importeur zonder tussenkomst van groothandel uw relatiegeschenken van chocola zoals chocolade auto’s, vliegtuigjes, iPAD’s, smartPhones, chocolade gereedschap, chocolade sleutels maar ook doosjes met Belgische bonbons voorzien van kaartje of gekleurd lintje.

Seizoenchocolade : voor Pasen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste paaseitjes in maar liefst 21 kleuren met verschillende smaken en vullingen, paashazen, paaskippen, paaseischalen en zakjes paaseitjes eventueel met bedrukt kopkaartje en lint. Voor Sinterklaas hebben wij een zeer groot assortiment chocoladeletters eventueel bedrukt met uw tekst of logo. Onze chocoladeletters zijn geproduceerd van topkwaliteit Belgische chocolade. Met Kerst hebben wij unieke chocolade artikelen zoals chocolade kerstballen met logo, kerstboompjes van chocola, doosjes met kersthulstblaasjes, kerstbonbons en choocolade adventskalenders.

Wilt u collega’s of relaties verrassen met een unieke boodschap? Met ambachtelijke Belgische chocolade van Holland 4 You kunt u de plank niet misslaan. Gepersonaliseerde chocolade geschenken zijn uniek en uitermate geschikt voor de perfecte boodschap!