Algemeen

Holland 4 You is een bedrijf dat deel uitmaakt van BrandMore Industries, een vooraanstaand premium merchandisebedrijf. Ons onderscheidende kenmerk is niet alleen dat we hoogwaardige producten leveren, maar ook dat we actief meedenken bij het ontwikkelen van passende en originele promotionele producten en concepten voor uw bedrijf. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche en streven ernaar om innovatieve, verrassende en tegelijkertijd praktische oplossingen aan u te bieden.

Of u nu op zoek bent naar originele kerstpakketten om uw medewerkers te verrassen of naar de tofste relatiegeschenken om uw zakelijke relaties te imponeren, bij BrandMore Industries bent u aan het juiste adres. Ons assortiment biedt een breed scala aan producten die perfect zijn voor verschillende gelegenheden.

Daarnaast bieden we ook diensten voor het bedrukken van diverse artikelen. U kunt een kijkje nemen bij onze dochterondernemingen, DeFotobedrukker en DeFotohanddoek, waar we producten kunnen voorzien van gepersonaliseerde opdrukken en ontwerpen.

Onze webwinkels zijn toegankelijk voor iedereen en iedere klant is welkom, klein of groot! Natuurlijk kunnen we op onze site de namen van onze grote klanten vermelden om u te imponeren, maar hiermee doen we onze kleinere en net zo gewaardeerde klanten tekort. Wij kiezen er daarom nadrukkelijk voor om niet met (grote) namen te zwaaien. We dagen u liever uit om ons een opdracht te gunnen. Probeert u het eens met Holland4you! Wij zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat uw opdracht perfect geleverd wordt, want een tevreden klant zien wij zeker weer eens terug!

Veilig bestellen en betalen :

Door op "Veilig bestellen" te klikken, wordt u omgeleid via Globecharge naar de beveiligde afreken- en orderverwerkingspagina van Santu.

Het gepatenteerde fraudeprotectiesysteem van Santu verzekert de veilige verzending van uw gegevens.
Al uw persoonlijke- en betaalgegevens voert u in op de beveiligde pagina, waar gebruik wordt gemaakt van een zeer hoge SSL encryptie.
Zo worden uw data beschermd tegen interceptie terwijl ze via het Internet naar ons toegezonden worden.
Zodra uw betaling voor deze order is goedgekeurd, worden al uw betaalgegevens automatisch van onze beveiligde server verwijderd.
Het SSL-certificaat dat deze transactie beschermt is geleverd door Digicert, Inc. U kunt het bestelproces op elk moment annuleren totdat u klikt op de knop "Verstuur Order". Er worden geen gegevens naar ons verzonden totdat u op de knop "Verstuur Order" klikt.