Kerst chocolade

De decembermaand is bij uitstek de maand om te genieten van heerlijke chocolade. Bij Holland4You-Chocolade.nl kunt u een keuze maken uit heerlijke producten voor deze feestmaand. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit smakelijke kerstballen, kerstboompjes of heerlijke Belgische bonbons in luxe cadeauverpakking. Deze items zijn ideaal om aan uw kerstpakket  toe te voegen. Maar u kunt ze uiteraard ook gebruiken om uw zakelijke relaties mee te verrassen als blijk van waardering.

Kies voor een origineel presentje met Kerst
Wilt u opvallen in de kersttijd, wanneer veel bedrijven cadeautjes uitdelen aan hun relaties? Kies dan voor een origineel presentje in kerstsfeer met uw logo. Bij Holland4You-Chocolade.nl kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment leuke kerstartikelen van chocolade. Denk aan chocolade champagne flesjes, adventkalenders met chocolaatjes, chocolade kerstwenskaarten en chocolade champagneflessen met bonbons. U kunt uw cadeautje laten voorzien van uw logo of vergezellen van een kaartje of lint met opdruk. Zo kunt u op een originele manier uw merk- of bedrijfsnaam onder de aandacht brengen.

Bestel uw kerstattenties ruim op tijd
De decembermaand is ook bij Holland 4 You een drukke tijd. Veel bedrijven plaatsen bestellingen voor hun kerstpakketten of een leuke attentie voor klanten en medewerkers. Wilt u er zeker van zijn dat u uw kerstattentie, al dan niet voorzien van uw logo, tijdig in huis heeft? Bestel dan op tijd zodat wij tijdige levering kunnen garanderen. De houdbaarheid van onze chocolade producten is ruim, dus u hoeft niet bang t zijn dat producten over datum zijn tegen de tijd dat u ze weggeeft. Neemt u bij vragen gerust contact met ons op voor advies.