Chocoladeletters, Kerstchocolade, Logochocolade, Doosjes bonbons

 

Luxe paas chocolade geschenken

 

Valentijn chocolade

 

Ballotin met heerlijke bonbons in kerstverpakking

 

Chocolade gereedschap met logo opdruk

 

Chocolade like duimpjes

 

Chocolade letters

 

Bonbon doosjes met logo banderol

 

Logobonbons

 

Chocolade gereedschap in bakje

 

Chocolade sleutel in goudkleurig doosje

chocolade geschenken, logobonbons en chocolade voorwerpen

Holland 4 You Chocolade voor uw mooiste chocolade cadeaus

Bij Holland 4 You Chocolade vindt u de mooiste cadeaus in chocolade. Wij leveren diverse producten van chocolade die u kunt gebruiken om uw bedrijf te promoten. Luxe bonbons om uw trouwe klanten mee te verrassen, maar ook lekkere give aways voor uw open dag op het bedrijf of uw presentatie op een beurs of congres.

Uw merknaam op een lekkere manier promoten

U kunt uw merknaam op verschillende manier onder de aandacht brengen. Heeft u al eens aan chocolade gedacht als promotiemiddel? Chocolade zorgt ervoor dat de hersenen endorfine aanmaken en daar krijgen we een positief gevoel van. Dus wilt u uw klanten en bezoekers met een goed gevoel weer laten vertrekken dan biedt u ze een lekker chocolaatje aan. Goede kans dat er een aankoop of order uit voortvloeit.

Uw logo perfect gepromoot op chocolade

Wilt u uw logo of bedrijfsnaam laten drukken op chocolade? Dan bent u bij Holland 4 You-Chocolade.nl aan het juiste adres. U ontvangt een voorbeeld van de drukproef in de mail en uw logo wordt indien nodig kosteloos gevectoriseerd voor de perfecte afdruk. Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw promotiemateriaal zodat u er overal goed mee voor de dag kunt komen. Onze chocolade is van uitmuntende Belgische kwaliteit en draagt het UTZ certificaat. Alle producten worden rechtstreeks vanaf de fabriek aan u geleverd. Levering is gratis vanaf bestellingen van € 500,00 exclusief BTW. Heeft u een grote bestelling? Neemt u dan vooraf contact met ons op, wellicht kunnen wij u een aantrekkelijk aanbod doen.

Bestel uw chocolade promotieartikelen direct online

U kunt bij Holland 4 You Chocolade direct online producten bestellen. Chocolade met uw logo, producten voor Valentijnsdag, Pasen, Sinterklaas of Kerstmis, u vindt het allemaal in onze webshop. Wij zorgen voor snelle levering tegen aantrekkelijke prijzen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

VERRAS UW RELATIES MET EEN HEERLIJK CHOCOLADEGESCHENK!

Onze chocolade is van Belgische topkwaliteit en wordt geproduceerd volgens het Ethical Trading principe en is UTZ certified.

Ethical Trading InitiativeBarry CallebautUTZ certified logo